следи на живо всичко по-важно от нахлуването на руската армия

...
 следи на живо всичко по-важно от нахлуването на руската армия
Коментари Харесай

ДЕН 51 ОТ ВОЙНАТА: Зеленски към украинците: Трябва да сте горди

 следи онлайн всичко по-важно от нахлуването на съветската войска в Украйна:
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 4214
08:54
Скандал в черква поради украинско знаме


Скандал в църквата в Несебър. Партийни деятели смъкнаха украинското знаме, издигнато на входа на храма, приютил бежанци от войната.
Копирано
08:39
Вижте описа на сестрата на бесарабски българин, попаднал в съветски плен


Бесарабски българин - капитан на украински хеликоптер, оцеля откакто машината Ми-8 беше изумена от съветска ракета край Мариупол. Димитър Бурлаков, в началото е бил разгласен за мъртъв. По-късно обаче излиза наяве, че е жив.
Копирано
08:17
Проф. Тагарев: Сценарият на Русия да направи десант към Одеса може да бъде зачеркнат


Сега, когато военният транспортен съд "Москва " потъна, сюжетът на Русия да направи десант към Одеса, към този момент може да бъде зачеркнат. Това съобщи в ефира на Нова телевизия някогашният министър на защитата проф. Тодор Тагарев.
Копирано
07:21
Руските управляващи арестуваха публицист поради материали за Украйна


Възбудено е наказателно дело против сибирски публицист, чийто уебсайт разгласил наличие, сериозно към съветската „ военна интервенция “ в Украйна, оповестиха през вчерашния ден съветски медии, съобщи Асошиейтед прес.
Копирано
07:02
Байдън обмисля изпращане на делегат в Украйна


Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън сподели през вчерашния ден, че високопоставени американски чиновници скоро ще вземат решение дали да изпратят върховен държавен чиновник в Киев като знак на поддръжка за Украйна, съобщи Ройтерс.
Копирано
06:51
Мощни детонации са били чути в Киев


Мощни детонации са били чути в Киев рано тази заран. Както в столицата, по този начин и в цяла Украйна са били задействани сирените за въздушно нахлуване. Това става в миг, когато украинците се приготвят за нови съветски набези.
Копирано
06:45
Съединени американски щати повдигнаха обвинявания на съветски народен представител и двама негови сътрудници за прикрита агитация


Руски законодател и двама негови сътрудници са провеждали прикрита пропагандна акция, целяща продобиване на поддръжката на държавното управление на Съединени американски щати за дневния ред на външната политика на Русия, в това число за дейностите й против Украйна, се споделя в обвинителния акт, чийто текст беше публикуван от министерството на правораздаването, съобщи Асошиейтед прес.
Копирано
06:40
Зеленски към украинците: Трябва да сте горди


Президентът на Украйна Володимир Зеленски сподели през днешния ден на украинците, че би трябвало да са горди, че са оживели 50 дни под съветски офанзиви, „ до момента в който руснаците ни даваха най-много пет “, съобщи Асошиейтед прес.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР